Sfeer Totaal

Logo

Stel, je wilt een haard maar je wilt er niet de rotzooi van zoals bij houtgestookte haarden. Dan ga je automatisch voor een elektrische sfeerhaard, maar je wilt wel dat deze zo echt mogelijk is. De grote vraag blijft dus: welke elektrische sfeerhaard ziet er echt uit? In dit artikel gebruiken we mijn ervaring en onderzoeken om de meest realistische sfeerhaarden aan te raden.

Dimplex Opti-Myst® Serie

Als je een realistisch vlambeeld wilt, is de Opti-Myst®-serie van Dimplex een uitstekende keuze. Dit model gebruikt een gepatenteerde technologie om een ultra-realistische 3D-vlam en rookeffect te creëren. Het produceert een fijne mist van waterdamp die opstijgt uit de houtblokken en verlicht wordt door speciale LED-lampjes. De “vlammen” bewegen zoals echte vlammen en de “rook” kan zelfs worden versteld om de intensiteit te variëren.

Dimplex Opti-Myst

Napoleon Purview™ Elektrische Haard

De Purview™-serie biedt een strak en modern ontwerp, maar wat deze haard echt onderscheidt, is zijn ongelooflijke vlamtechnologie. Napoleon gebruikt high-definition houtblokken en verlichting om een levensecht vlambeeld te creëren. Je kunt de vlamkleur aanpassen en de helderheid instellen, zodat je de haard kunt aanpassen aan jouw stemming of het tijdstip van de dag.

Napoleon Purview

ClassicFlame™ 3D SpectraFire Plus

Als je op zoek bent naar een betaalbare, maar toch realistische elektrische sfeerhaard, dan is de ClassicFlame 3D SpectraFire Plus een geweldige keuze. Deze haarden zijn voorzien van een vlamtechnologie die vijf vlamkleuren, vijf vlamhelderheid niveaus en vijf vlam snelheden biedt, wat zorgt voor een aangepaste ervaring. Bovendien zorgt hun infraroodverwarming ervoor dat de kamer snel en effectief opwarmt.

Classicflame

In conclusie, als je een elektrische sfeerhaard wilt die echt lijkt, zijn er verschillende opties om uit te kiezen. De Dimplex Opti-Myst®-serie, Napoleon Purview™ en de ClassicFlame 3D SpectraFire Plus zijn uitstekende keuzes en zullen je zeker niet teleurstellen.

Een realistische elektrische haard met warmte?

Een elektrische haard die er authentiek uitziet en warmte afgeeft, kan een aantrekkelijke toevoeging zijn aan elk interieur. Zo’n haard combineert de esthetische aantrekkingskracht van een traditionele open haard met het gemak en de efficiëntie van moderne technologie.

Een prachtig voorbeeld van zo’n haard is de SimpliFire Allusion serie. Deze serie is bekend om zijn levensechte vlammen en krachtige verwarming. De geavanceerde LED-flametechnologie zorgt ervoor dat de vlammen er verbazingwekkend realistisch uitzien. In combinatie met de krachtige ingebouwde kachel, biedt het comfort en de esthetiek van een echte open haard zonder de noodzaak van brandhout of het gedoe met rook en as.

De Allusion serie heeft bovendien een reeks instellingen waarmee u de vlamkleur en -intensiteit kunt aanpassen, evenals de warmte-uitvoer. Hierdoor kunt u de ervaring aanpassen aan uw behoeften en wensen. Of u nu een rustige, romantische gloed wilt of de krachtige warmte van een knetterend haardvuur, de Allusion haard kan het leveren.

Eén van de grootste voordelen van de Allusion serie is de eenvoud van installatie en gebruik. Het is plug-and-play, wat betekent dat er geen ingewikkelde installatie- of ventilatiebehoeften zijn. Gewoon inpluggen, aanpassen aan uw smaak, en genieten. Bekijk dit artikel om erachter te komen wat een elektrische haard met warmte aan stroom kost.

Het hangt uiteindelijk af van jouw persoonlijke voorkeur en budget welke haard het beste bij jouw behoeften past. Maar, ongeacht welk model je kiest, je zult zeker genieten van de sfeer en warmte die een elektrische sfeerhaard aan het huis kan toevoegen.